Home » News » De bästa VR-spelen 2018: de 29 bästa VR-spelen för PC, konsol och mobil

De bästa VR-spelen 2018: de 29 bästa VR-spelen för PC, konsol och mobil


De bästa spelen inom virtuell verklighet (VR) blir bara bättre och bättre. För två år sedan kändes framtiden inom VR tvivelaktig, males utvecklarna har fortsatt att pumpa ut nya VR-spel som får oss att tappa andan gång på gång. Med lägre priser på Oculus Rift, HTC Vive och PlayStation VR (artiklar på engelska), är det dessutom enklare än någonsin att bege dig until nya virtuella världar.

Vi väntar fortfarande på att Triple-A-utvecklare verkligen ska lägga ned sig på en VR-titel som byggs upp från grunden, males det finns ingen brist på mindre utvecklare som redan gör fantastiska spel för VR. Några större företag börjar åtminstone rikta sin uppmärksamhet mot VR, genom att portera över populära titlar som Skyrim.

Eftersom marknaden för VR växer allt snabbare, kan du förvänta dig att se nya titlar ersätta de gamla som de bästa VR-spelen på marknaden. Se därför until att gå tillbaka until den här artikeln, för att se vart de hamnar bland våra favoriter. För nuvarande är detta enligt oss de bästa VR-spelen beneath 2018. Alla är definitivt värda en titt om du har ett headset, varav vissa är värda att gå ut och köpa allt du behöver för att få en ultimat upplevelse.

[Uppdatering: Vi har uppdaterat vår lista över de bästa VR-spelen med några nya titlar. Robo Recall är en utmärkt VR-upplevelse från tillverkarna av Borderlands. End Space är ett luftstridsspel för Samsung Gear VR. Sprint Vector är ett måste för alla Mario Kart-fans. Echo Arena är en ny sport gjord för VR. Skyrim behöver knappast någon introduktion. Vi har dessutom uppdaterat detaljerna på spel som gjorts tillgängliga på fler plattformar.]

Oavsett om du är känslig för illamående i VR eller inte, finns det något för alla. Det är dags att greppa tag i ditt VR-headset och göra dig redo för en åktur med de bästa VR-spelen på marknaden.

Kolla in videon nedanför för att se det senaste inom VR-teknologin!

Joe Osborne har Gabe Carey har också bidragit until denna artikel.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

YouTube bans ‘harmful or dangerous’ prank videos

YouTube has updated its guidelines to ban any harmful prank or ‘problem’ movies, which both ...

%d bloggers like this: